Geitenkaas (ingekocht)

  • Jonge geitenkaas • Romig met een volle licht pikante smaak.

  • Belegen geitenkaas • Deze kaas begint voorzichtig te kristalliseren en is toch nog vol en romig. Geweldig in combinatie met gedroogd fruit.

  • Oude geitenkaas • Vol, pikant, en mooie structuur door de afwisseling van kristallen en de romige ondertoon. Begint te brokkelen, dus heerlijk bij de borrel, in combinatie met vijgen jam of appelstroop.

  • Extra belegen geitenkaas met een honing korst • Houdt u wel van die structuur van extra belegen geitenkaas maar niet van de pittige smaak? Dan is dit zeker wat voor u. de kaas word wanneer deze vers is een aantal keer gewassen met honing waardoor na 9 maanden rijping de structuur herkenbaar is als een extra belegen kaas maar zeer zacht in smaak.

  • Extra belegen geiten kaas met honingkorst en zwarte truffel • Het kan niet lekkerder, alles wat lekker is in 1 kaas, idem als de naturel honingkorst maar dan met de volle smaak van zwarte truffel.

  • Geitenkaas met honing en tijm • Ja u leest het goed, een volle romige kaas met een combinatie van de herkenbare geitenkaas smaak, honing en tijm. Klassiek, maar o zo lekker.

  • Geitenkaas met fenegriek • Fenegriek is een kiemzaad welke in de kaas smaakt naar walnoten.

  • Online bestellen!